Vacature projectcoördinator afbouw bij Maasdam

De gulden middenweg tussen design en budget berekenen? Dat kun jij. Een technisch bouwkundige die duidelijk communiceert? Dat ben jij. Werken bij een no-nonsense specialist in vloerafwerking, totaalinrichting en kantoormeubilair? Dat wil jij!

Mijn favoriete uitdaging? Met een architect een idee uitwerken dat niet alleen mooi, maar ook financieel haalbaar is voor de klant.

Evert de Kruiff - Senior Calculator

Wat doe je als projectcoördinator afbouw bij Maasdam?

 • Je stelt offertes op en calculeert met een 3D-tekenprogramma
 • Je controleert aanvragen voor nieuwe opdrachten
 • Je bewaakt het ontwerp en de bijbehorende calculatie
 • Je verzorgt de projectplanning en werkbegroting
 • Je regelt de juiste materialen en de juiste mensen

Dit krijg je van ons

 • Verantwoordelijkheid: jij hebt de regie in aanpak, dagindeling en planning
 • Ontwikkeling: zowel op persoonlijk als professioneel vlak bieden we trainingen
 • Topcollega’s: in ons familiebedrijf werken we met een hoge gun- en funfactor
 • Inspiratie: een prachtige werkplek in Waddinxveen, collega’s die graag hun kennis delen en mooie klanten

Dit vragen we van jou

Gedrevenheid vinden we een fantastische eigenschap bij onze collega’s. Laat je ons zien dat je van aanpakken houdt? Dat je collega’s en klanten wilt helpen om samen successen te vieren? Daar worden wij blij van.

Wat we waarderen in onze nieuwe projectcoördinator afbouw:

 • Hbo-werk- en hbo-denkniveau en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de (af)bouwwereld
 • Ervaring met 3D-tekenprogramma’s
 • IJzersterke communicatievaardigheden. Tegengas vind je alleen maar fijn
 • Je vindt altijd een oplossing om meerdere projecten tegelijk te doen
 • Je neemt verantwoordelijkheid over je eigen planning en die van je collega’s

Laat er geen gras over groeien!

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met ons op via info@maasdam.nl of 0182 517 822. We kijken uit naar je motivatie. En stuur meteen je cv mee!

Een dag als projectcoördinator afbouw

Benieuwd hoe een dag bij Maasdam eruit ziet?

08:00 uur

Je begint je dag bij de koffiemachine. Met twee andere collega’s bespreken jullie de prestaties van Max Verstappen en de nieuwe inrichting van een van de vergaderzalen. Daarna is het tijd voor je mailbox. Twee vragen van collega’s handel je direct af, drie andere mails zet je uit bij een aantal leveranciers.

10:00 uur

Een intern overleg met een van de interieurarchitecten. Zijn idee voor een vergaderruimte wil hij graag met jou uitwerken. Hij laat je zijn schets van een prachtige – maar prijzige – eikenhouten tafel zien. Het doet jou denken aan een tafel van bamboe van een nieuwe leverancier. Die wil graag meer samen doen met Maasdam. Je collega is meteen enthousiast en vraagt of je de mogelijkheden wilt onderzoeken.

13:00 uur

Je hebt net de leverancier van de bamboetafel gesproken. Zijn prijs is zeer interessant! Vol enthousiasme werk je verder aan de calculatie voor dit project. Omdat je graag ongestoord wilt werken, zoek je een concentratieplek op de bovenste verdieping van het kantoor.

16:00 uur

Nog even een belrondje langs twee leveranciers voor de bureaustoelen van je project. De eerste is niet bereikbaar. De tweede neemt meteen op en is heel blij dat je belt. Ze had de offerte gisteren willen sturen, maar er was iets tussengekomen. Ze vraagt of ze je over tien minuten mag terugbellen. Dan heeft ze de offerte klaar. Je lacht. Als deze dame iets belooft, dan maakt ze het waar.

Werken als projectcoördinator afbouw bij Maasdam

Maasdam is een familiebedrijf uit Waddinxveen met ruim 35 jaar ervaring in zakelijke vloerafwerking. Ook zijn we creatief in innovatieve oplossingen voor totaalinrichting. En slim in kantoormeubilair voor soms hele grote organisaties.
Vanwege recente groei zoeken we een ervaren projectcoördinator totaalinrichting. Je hebt veel technische kennis, maar ook veel mensenkennis. Je schakelt namelijk continu met je Maasdam-collega’s, je klant en je leveranciers.
In elke stap van het proces, van ontwerp tot realisatie, ben jij de kritische en betrokken adviseur van de klant. Je bewaakt budget en planning, maar ook de technische schoonheid van het ontwerp.

Want verbouwen mag vooral een feestje zijn!

Kom jij bij ons werken?

Heb je vragen over deze vacature of wil je direct solliciteren? Neem dan contact op met ons via info@maasdam.nl.

Je kunt ook je gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op.

Bedankt!
Bericht is niet verzonden