Over Maasdam als werkgever

Maasdam is een no-nonsense projectinrichter uit Waddinxveen. We bieden al ruim 35 jaar vakmanschap in vloerafwerking, totaalinrichting en projectmeubilair. Of je nu als architect, stoffeerder of projectleider bij ons werkt: Maasdammers zetten altijd samen hun schouders onder een project. Samen hard werken zorgt voor fun op de werkvloer. En voor tevreden klanten!

Bij Maasdam werken wij vanuit onze drie expertises: totaalinrichting, projectmeubilair en vloerafwerking.

Totaalinrichting

Van het maken van de eerste interieurschetsen tot het plaatsen van de laatste stoel: bij Maasdam hebben we het complete proces van een (her)inrichting onder één dak. Als interieurarchitect vertaal je de wens van de klant in een ontwerp. Je werkt bijvoorbeeld concepten uit voor een duurzaam kantoor. Een bedrijfsrestaurant met uitsluitend houten meubilair. Of een wachtkamer van een ziekenhuis waar wachten leuk wordt. Als calculator werk je het voorstel van de architect verder uit: samen met je collega’s en onze leveranciers zoek je de beste balans tussen snelheid, schoonheid en kosten. En als projectcoördinator zorg je dat het hele project volgens planning en budget verloopt: van idee tot realisatie!

Projectmeubilair

Projectmeubilair selecteren, inkopen en inhuizen: voor elk bedrijf een grote uitdaging.  Maasdam heeft de expertise in huis om dit traject volledig uit handen te nemen. Als projectmanager geef je vakkundig advies. En door slim in te kopen, scoor je zowel voor de klant als voor Maasdam een goede deal. We werken niet met vaste leveranciers en kunnen daarom geheel onafhankelijk inkopen. Ook kunnen klanten bij ons meubels leasen in plaats van kopen. Bovendien hebben we de luxe van een eigen ontwerpstudio: als ontwerper in de Loodz kun jij de klant verrassen met een unieke inrichting voor een scherpe prijs.

Vloerafwerking

Vloeren zijn letterlijk en figuurlijk de basis van Maasdam. Met meer dan 35 jaar ervaring in het leggen van harde en zachte vloerafwerking en verhoogde (computer)vloeren zijn we marktleider in vloerafwerking. Als stoffeerder bij Maasdam werk je aan vloeren van spraakmakende projecten, zoals het hoofdkantoor van de Rabobank, museum Naturalis of het Erasmus Medisch Centrum.  Als accountmanager onderhoud je natuurlijk warme contacten met de aannemers die dit soort projecten doen. En ben je veel onderweg om nieuwe samenwerkingen te realiseren.

Hou je van aanpakken? Ben je open en eerlijk tegen collega’s en klanten? En durf je af en toe buiten de lijntjes te kleuren? Mooi, dan voel je je snel thuis bij ons.

Larissa Andeweg - Office Manager

Ons visitekaartje: jouw werkplek

Ons visitekaartje: jouw werkplek

Onze eigen architect André gaf ons eigen kantoor een make-over in het thema ‘Office garden meets industrial design post’. We werken nu letterlijk in onze eigen projecten. Onze werkplekken zijn zo ingericht, dat je per project flexibel kunt samenwerken.

Kom jij bij ons werken?

Heb je vragen over het werken bij Maasdam of over een specifieke vacature? Laat dan je gegevens achter. Wij nemen binnen één werkdag contact op.

Bedankt!
Bericht is niet verzonden